Blog

Spotify Dinlenme Neden Satın Alınmalı?

Spotify Dinlenme Neden Satın Alınmalı?

Spotify Dinlenme Neden Satın Alınmalı?

Spotify dinlenme neden satın alınmalı sorusu, dünya genelinde müzik dinleme açısından en popüler uygulaması olan Spotify’da popüler olmak isteyenler için önem taşıyor. Spotify yapısı gereğince özellikle müzik piyasasına yeni giriş yapmış sanatçılar için son derece önemlidir. Platformda dinlenme sayısı çok olan sanatçılar popüler hale gelirken aynı zamanda kazanç da elde edebiliyorlar. Hem hayran kitlesi oluşturmak hem de önemli miktarlarda kazanç sağlamak için Spotify dinlenme satın al hizmeti büyük kolaylık sunuyor.

Spotify İçin Dinlenme Neden Önem Taşıyor?

Spotify dinlenme sayısı sanatçının belirli bir hayran kitlesi oluşturması, şarkıların dinlenme sayısının çok olarak trendlerde, çalma listelerinde ve günlük listelerde yer alması ve sanatçı hesabının kazanç sağlaması için önemi bulunuyor. Günümüz dijital ortamında müzik severler için Spotify en önemli platformlardan birisi haline gelmiş durumda. Bunun ise çeşitli nedenleri bulunuyor.

İlki Spotify’ın son derece kolay kullanıma sahip olması, premium üyelikler için aylık ücretlerinin düşük olması ve tamamen müzik odaklı olması. Üstelik eski ya da yeni içinde neredeyse sayısız şarkıyı da barındırması Spotify’ı müzik tutkunlarının tercih etmesini sağlıyor. Bununla birlikte Spotify şarkı indirmeye de izin veriyor ve internet bağlantısı olmayan anlarda da yine kullanıcıların indirdikleri şarkıları dinlemelerini sağlıyor.

Bu kısımlar Spotify’ı kullananlar için önemli bir avantajken aynı zamanda sanatçı profilleri için de platformun oldukça çok sayıda avantajı bulunuyor. Bunların başında günümüzde CD üzerinden neredeyse hiç albüm satılmıyor olması geliyor. Hatta bu yüzden de çoğu sanatçı albümlerini CD olarak bile çıkarmıyor. CD olarak albümler talep görmeyince ise tamamen dijital kanallar üzerinden müzik sektörü ilerliyor. Bu durumda ise devreye müzik dinleme uygulamaları arasında en işlevseli olan Spotify giriyor. Sanatçılar şarkılarını geniş kesimlere çok kolay şekilde ulaştırmak için Spotify’da mutlaka yer almak durumundalar. Aksi halde şarkılarını duyurmak veya hayranlarına ulaşmak kolay olmayacaktır.

Spotify’ı kullananlar kendi zevklerine uygun müzikleri bulabildikleri için sanatçının da müzik yaptığı tarzdaki şarkı veya albümü keşfedebilirler. Bu bakımdan sanatçıların neredeyse reklam yapmadan şarkılarını ve isimlerini duyurma olasılığı da bulunuyor. Özellikle Spotify dinlenme satın al gibi hizmetler ile birlikte dinlenme sayısının yüksek olduğu şarkılar haftalık keşif, Spotify resmi listeleri veya günlük listeler gibi listelerde yer aldığında dinleyici ile sanatçının da teması gerçekleşiyor. Bu durum ise sanatçının kendisini duyurması, şarkılarını geniş kesimlere ulaştırması ve her şeyden önemlisi ünlü olması için muazzam bir katkı sunuyor.

Ayrıca Spotify’dan parakazanmak da sanatçılar için mümkün. Ortalama olarak 30 saniye ve fazlasında dinlenen şarkılar için Spotify sanatçılara ödeme yapıyor. Dolayısıyla dinlenme ne kadar fazla olursa sanatçının da kazancı o kadar artmış oluyor. Çok dinlenen, trend olan veya geniş kesimlere ulaşan şarkılar için bu kazancın ciddi miktarlarda olduğunu belirtmek gerekiyor.

Ancak Spotify’a yeni giriş yapmış veya alanında yeteri kadar tanınmayan sanatçıların şarkılarının dinlenme sayısı genelde düşüktür. Spotify algoritması dinlenme sayısı yüksek olan şarkıları öne çıkarır, ana sayfadaki listelerde gösterir veya kendi oluşturduğu tür listelerine alır. Bu durumda sanatçıların hem ünlü olmak hem de Spotify’da öne çıkmak için mutlaka şarkı dinlenme sayılarını arttırmaları gerekiyor.

Spotify Dinlenme Nasıl Satın Alınır?

Spotify dinlenme satın al hizmeti organik hesaplardan şarkı dinlenme sayısının artması için sağlanan bir hizmettir. Böylece yukarıda bahsedilen dinlenme avantajlarından yararlanma imkanı doğar. Platformda yer alan her sanatçı yüksek dinlenme sayısına sahip olmak ister. Ancak bunun doğal yollar ile gerçekleşmediği hallerde dinlenme satın almak ideal bir çözümdür. Halihazırda dinlenme hizmeti ile dinlenme sayısının artması sonucunda zaten keşif, günlük liste veya çalma listelerinde şarkı görünür olacağı için sonrasında doğal bir artışa da yol açacaktır. Dinlenme sayısı yüksek olan şarkılar trend – hit olarak Spotify algoritması tarafından kabul görür. Buna bağlı olarak ise şarkınız hızlı bir şekilde geniş kesimlere kolayca ulaşacaktır.

Spotify dinlenme almak için Smmfruit tarafından tamamen güvenli şekilde sunulan hizmetten yararlanabilirsiniz. Yapılacak olan dinlenme hizmeti hesabınız için herhangi bir zarar oluşturmaz. Dinlenme satın alırken hesap şifresi gibi önemli bilgiler talep edilmez. Aynı zamanda Spotify yapısı için de dinlenme almanın herhangi bir zararı bulunmaz. Ancak burada dikkat edilmesi gereken nokta kaliteli servis sağlayıcılar tercih edilmediğinde alınan dinlenmelerin hızlı ve yoğun bir şekilde düşebileceğidir. Bu yüzden mutlaka Smmfruit gibi kaliteli servisler üzerinden dinlenme satın alınmalıdır.

Dinlenme satın alarak çok kolay şekilde geniş kesimlere ulaşabilecek, yeni aylık dinleyiciler kazanabileceksiniz. Üstelik şarkınız popüler olduğu için beğeni ve takipçi sayısının da artmasını sağlayabilecektir. Bu sayede müzik dünyası için çok önemli olan popüler olmak kolay şekilde sağlanacaktır. Spotify’da ünlü olmak kazançlarınızın da artmasını sağlayarak yeni albümler yapabilmenize de olanak tanıyarak müzik sektöründe kalıcı bir isim olmanızı beraberinde getirecektir.

Avatar
Efe Onsoy
Author
Back