Blog

Neden Spotify Dinlenme Satın Almalısınız 2024?

Neden Spotify Dinlenme Satın Almalısınız 2024?

Neden Spotify Dinlenme Satın Almalısınız 2024?

 

12 yaşında çocukların bile evde Logic -FL Stüdyo gibi programlar ile kayıt yapıp şarkılarını Spotify- Apple Music gibi platformlara rahatlıkla yükleyebildiği dijital çağda, sanatçıların diğerlerinin arasından sıyrılması oldukça zorlaştı. Spotify'da diğer sanatçıların arasından sıyrılmanın en net ve en kestirme yolu Spotify editorial playlistlerde yer almaktır. Burada da en büyük sorun şu ki maalesef Spotify bu listelerde her zaman önceliğini bağımsız sanatçılardan değil büyük yapım firmalarının sanatçılarından yana kullanmaktadır. Maalesef bu da bağımsız sanatçıların büyük yapım firmalarının sanatçılarıyla mücadele etmesini imkansız hale getiriyorSpotify dinlenme arttırma hizmetlerine bundan dolayı gerek duyuluyor.

Şimdi yukarıda yazdıklarımız aklınızın bir köşesinde dursun. Size biraz da Spotify A9 Algoritmasından bahsedelim.

 

Nedir Peki Bu A9 Algoritması?

 

Spotify'ın hangi şarkıyı öne çıkaracağına hangi şarkıyı radyolara, playlistlere yerleştireceğine kendi geliştirdiği A9 Algoritme sistemi ile karar verir. Spotify dinlenme satın al işlemini gerçekleştirmeden önce nasıl çalışır bu algoritma derseniz çok basit. Spotify sistemine yeni bir şarkı girdiğinde o şarkıyı otomatik olarak ilk 1 hafta öne çıkartır. Bu öne çıkarma sonrası şarkınızın dinlenme sayılarını, kaydedilmelerini ve dinlenme sürelerini hesaplayarak sizin şarkınızı ön plana çıkarıp çıkarmaması gerektiğine karar verir. İlk 1 hafta az etkileşim, az dinlenme varsa tüm öne çıkarmasını geri çeker ve şarkınıza destek vermez. Şarkınızı önce çıkardı ilk hafta ve şarkı ortalamanın üzerinde bir etkileşim aldı ve dinlendi. Hoooop başlar hemen şarkınızı radyolara, playlistlere yerleştirmelere, radara sokmaya.

 

Şimdi Gelelim Asıl Sorumuza! Neden Spotify Dinlenme Satın Almalıyım?

 

Eğer ki bağımsız bir sanatçıysanız ve gerekli desteği alamadığınızı, şarkılarınızın yeterince insana ulaşmadığını düşünüyorsanız yukarıda da bahsettiğim a9 algoritmasından ötürü yapabileceğiniz en iyi pazarlama çalışması ilk haftalar olabildiğince şarkınızın organik premium dinlenme kazanmasını sağlamak olacaktır.  Eğer ki sizin şarkınıza ilk haftalar boyunca organik yollarla bu dinlenmeleri sağlayacak güvenilir bir ajans, sağlayıcı bulabilirseniz eğer sorumuzun cevabı KOCAMAN BİR EVET! Şarkınızın algoritma tarafında keşfedilmesini sağlamak için Spotify Dinlenme Satın Almalısınız.

İşte tam da bu noktada biz SMMFRUIT olarak size müzik sektöründeki 8 yıllık endüstri tecrübemizle ile yardım etmek istiyoruz.


SMMFRUIT Spotify Türk Dinlenmesi Servisini Nasıl Sağlayacak?

 

 Yaklaşık 2 yıllık bir çalışma ve Ar-Ge sürecinden sonra toplam 600 kişiden oluşan ve hepsi Spotify Premium sahibi olan ( Hepsi Türk ) arkadaşlarımızla kapalı bir grup kurduk. Bu kapalı grupta gerçekleştirdiğimiz tamamen normal kullanıcı davranışlı dinlemelerle şarkınıza günlük- haftalık istediğiniz kadar Spotify Premium Türk dinlenme sağlayabiliyoruz. İşte sistemimiz bu kadar basit ve şaşırtıcı. Spotify Türk dinlenme hizmetinden bu şekilde yararlanabilirsiniz.

 

 Altını çizmek isterim ki bu tamamen bizim kendi kurduğumuz bir sistem üzerinden yaptığımız; İnternet üzerindeki en ucuz ve güvenilir Spotify Türk Şarkı Pazarlama servisidir. Daha ucuzunu bulursanız ücretsiz sizlere hizmet sağlayamaya hazırız. Çok iddialıyız.

 

Spotify Türk Dinlenme Servis Özellikleri

🍀 Türkiye’de İlk ve Tek Organik Spotify Türk Dinlenme Servisidir.

🍀 %100 Türk Lokasyonlu Premium Hesaplardan Gelen Dinlenmelerdir.

🍀 Bot Değil Taman Manuel Olarak Yapılan Gerçek Kullanıcı Deneyimli Spotify Dinlenmeleridir.

🍀 Günlük 20.000 Aylık 1Mye Kadar Spotify Dinlenme Satın Alabilirsiniz.

🍀 Dinlenme Başına Para Kazanabilirsiniz.

🍀 Profiliz Asla Zarar Görmez.

🍀 Spotift Radyo ve Playlistlere Girme Olasılığınız Artar.

 

 

Spotify Türk Dinlenme Fiyat Listesi

🍊 10.000 Spotify Türk Premium Dinlenme 99 TL

🍊 50.000 Spotify Türk Premium Dinlenme 400 TL

🍊 100.000 Spotify Türk Premium Dinlenme 700 TL

Avatar
Efe Onsoy
Author
Back